BeWell

Vitamina C

Dragelor, a venit toamna!

Întreaga natură se pregătește să întâmpine sezonul rece! Și noi, împreună cu natura!

În această perioadă avem arderi mult mai intense și consumul de vitamine este mai crescut. Trebuie să avem în vedere că organismul este suprasolicitat de efortul de adaptare la temperaturi scăzute. Și pentru că de cele mai multe ori alimentele sunt prea mult procesate și prea sărace în vitamine, trebuie să apelăm la suplimente nutritive. Și aceasta pentru a mări rezistența organismului și pentru a preveni virozele respiratorii, gripa, dar și carențele vitaminice și chiar anxietatea sau depresia.

Mai ales, dragelor, să ne gândim la copiii nostri și la nepoții nostri, care – după lungi asteptări – au început scoala! 😊

 

Să ne gândim la sănătatea lor și să ne gândim la sănătatea noastră a tuturor, mai ales în contextual actual. Să introducem vitaminele și mineralele în dieta noastră zilnică. Pentru aceasta vă recomandăm suplimentele nutritive vitaminizante și mineralizante pe care le găsiți din belsug în magazinele noastre.

Dintre toate vitaminele vă recomandăm Vitamina C, aceasta având cel mai mare rol în stimularea imunității organismului și cresterea rezistenței fată de virusuri și bacterii.

Vitamina C se află în cantitați mari în fructe și legume proaspete. Dar pentru că Vitamina C este o vitamină termosensibilă, aceasta se distruge rapid la prepararea termică a alimentelor și pentru că fructele și legumele își pierd mare parte din vitamine cât stau pe rafturile magazinelor, vă recomandăm cu căldură, dragelor, să apelăm la suplimentele nutritive cu Vitamina C.

Dintre toate variantele disponibile noi recomandăm să alegeți Vitamina C organică de la Herbagetica, o firmă românească cu oameni pricepuți si suplimente nutritive de înaltă calitate.

Vitamina C organică este extrasă din fructele cu cel mai mare conținut de vitamina C. Astfel acerola și măceșele au de 40 de ori mai multă vitamina C decât lămâia și de 10 ori mai multă decât coacazele negre. In plus, extractele uscate sunt de 10 ori mai bogate in principii active și mai puternice decât simpla pulbere din plante.

Avantajul administrării  Vitaminei C organică de la Herbagetica (prin comparație cu vitamina C de sinteză) constă in rata mare de asimilare de către organismul nostru și în consecință efectul terapeutic potentat. Astfel Vitamina C organică are o biodisponibilitate înaltă și este asimilată de către organism în proporție de 100%, iar efectul terapeutic este incomparabil mai intens decat al vitaminei C de sinteză.

Iar bonusul este al nostru: o imunitate puternică, un organism întărit în fata virusurilor și bacteriilor și nu în ultimul rând sănătate mentală și psihică deosebită!

Pe lângă toate acestea, Vitamina C de la Herbagetica are și un rol deosebit în combaterea inflamațiilor din organism (inclusiv ale articulațiilor), în stimularea productiei de colagen – foarte important în sănătatea pielii, părului și unghiilor -, în creșterea absorbției fierului la nivel intestinal, în reducerea riscului de apariție a trombozei, în sănătatea aparatului cardiovascular și nu în ultimul rând în menținerea valorilor normale de colesterol și glucoză din sânge.

Iată deci că Vitamina C organica de la Herbagetica este concepută special din grijă pentru sănătatea noastră a tuturor! Să avem grijă de sănătatea noastră și de a celor dragi!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomână